Mer om oss

Vi är ett noggrant, flexibelt och sammansvetsat team som alltid arbetar med kunden i fokus. Vi har lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning för BRF:er och bolag inom fastighetsbranschen.

Om PHM Redovisning

Sedan 2020 är PHM Redovisning en del av PHM Group som gör att vi tillsammans med våra systerbolag kan erbjuda totalförvaltning för BRF:er och fastighetsägare i hela landet. Dessutom har vi möjlighet att lära oss av varandra och tillsammans utveckla morgondagens fastighetsförvaltning med både lokal kännedom och nordiska resurser. Stor eller lokal? Varför inte båda!

Du hittar oss I det moderna ICON-huset i Växjö, i en inspirerande miljö tillsammans med många andra företag. Helt i linje med våra värdeord: entreprenörskap, rättvisa och ansvar!

Att vara en del av PHM Group

PHM Redovisning är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda andra tjänster inom fastighetsförvaltning, så som: fastighetsservice, teknisk förvaltning, trädgårdsskötsel samt andra bygg- och projekteringstjänster. Kontakta oss för mer information!

PHM Logo