Ekonomisk förvaltning för fastighetsägare

Gör det du är bra på – så gör vi resten!

Det är mycket att hålla reda på när man äger en fastighet. Det finns mycket administration att sköta, speciellt gällande den ekonomiska delen av ett fastighetsägande. Det är där vi kommer in i bilden.

Hos oss hittar du ett brett tjänsteutbud inom redovisning för fastighetsägare. Vi är specialister inom området och vet att alla fastigheter är unika. Därför fram en plan tillsammans med dig som fastighetsägare så att vi kan anpassa våra tjänster efter just ditt behov. Vi ser oss som en coachande partner som ska underlätta för dig och din fastighet. Vi hjälper dig med exempelvis löpande redovisningstjänster, bokslut- och årsredovisningar, deklaration samt administration av exempelvis hyresaviseringar, kö- och kontraktshantering.

Våra tjänster för fastighetsägare

Löpande bokföring

Lämna er löpande bokföring till oss! Vi tar hand om allt från registrering av transaktioner till att rapportera resultat.

Skattedeklaration

Full koll på skattedeklarationen. Vi följer upp och kontrollerar att all skatt är rätt och riktig.

Bokslut och årsredovisning

Med oss kan ni vara helt säkra på att bokslut och årsredovisning upprättas enligt gällande lagar och normer. Vi gör en heltäckande bokslutspresentation och er årsredovisning blir enkel att förstå.

Skattefrågor

Vid frågor eller funderingar gällande skatt hjälper vi gärna till.

Lånehantering

Räntorna för lån är oftast den största kostnaden. Vi hjälper er med hantering av era lån för att få de absolut bästa villkoren.

Rådgivning

Som kund hos oss får du personlig rådgivning inom allt som rör den ekonomiska förvaltningen.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Kontakta mig